Tilbage til rødderne

Midtfyns Festival indtager igen Dyreskuepladsen i Ringe 21.-22.. maj 2020.

Midtfyns Festivalen er tilbage på sin sædvanlige plads på Dyrskuepladsen i Ringe og I vil i de gamle midtfynske rammer opleve en både velkendt og ny festival. Vi skaber en fynsk folkefest, hvor I gennem MUSIK, SAMARBEJDE og FOLKELIGHED bliver medskabere og får unikke oplevelser.
Den nye festival starter ikke, hvor den gamle sluttede, men starter som den oprindelig festival startede – i det små og med en kærlighed til musikken, det folkelig og fællesskabet!
 
De musikalske oplevelser bliver, udover almindelig festivalkoncerter, bl.a. med kunstnere som vil give personlige og nærværende optrædener ud fra vores MidfynsDogmer, men også sammensat i nye konstellationer.
 
Den folkelige vinkel vil give oplevelser, som involverer jer i form af oplevelser som både stimulerer det fysiske, mentale og følelsesmæssige.
 
Igennem fællesskab, medejerskab, ånd og nærvær åbner Dyrskuepladsen endnu engang op for en fynsk folkefest, hvor musik og oplevelser er for alle. Vi glæder os til at se dig!

BILLET-PRISER
Priser for voksne:
Partoutbillet: 695.-. ekskl. gebyr.
Dagsbillet: 445.-. ekskl. gebyr.

Priser for børn 0-5 år (t.o.m.)
GRATIS
Pris for børn 6-12 år (t.o.m.):
Partoutbillet: 159.- ekskl. gebyr.
Dagsbillet: 125.- ekskl. gebyr.
(husk legitimation på barnet)

Ledsager til handicappet: GRATIS
(med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicap Forbund. Vælg handicapbillet under billetbestillingen, og vis ledsagerkortet ved billettjek i indgangen)

Køb din billet

Billetterne sælges i samarbejde med Billet.dk, du vil derfor blive sendt videre til deres system.