Ofte stillede spørgsmål

Hvor køber jeg billet?
Du kan købe din billet her.

Skal jeg købe billet på forhånd?
Ja, det synes vi. Jo, tidligere du køber din billet, jo større mulighed har vi for at virkeliggøre vores tanker og ideer og skabe en hyggelig festival for os alle. Hvis vejret spiller en rolle for din deltagelse, har vi sikret os. Vi har tre teltscener, som både gør at vi har garanti for musik i tørvejr, og at vi kan skabe den intime festivalstemning.

Kan jeg købe billetter ved indgangen?
Ja, det er muligt at købe billetter ved indgangen. Vi tager dog forbehold for, der kan være udsolgt. Så spar lidt penge og køb i god tid.

Går det at have børn med?
Det gør det helt bestemt. Festivalen er for os alle – også børnefamilier. Vi vil skabe trygge rammer for børnene og forældre. Festivalpladsen ikke er stor og er tydelig afgrænset, er det nemt at overskue, derfor kan børn trygt tages med. Der er ikke et decideret børneområde eller ‘børneopbevaring’. Børn fra 0-5 år gratis. Fra 6 år til og med 12 år skal man købe en børnebillet (159.-) og skal være i følge med en betalende voksen (husk at have legitimation på barnet). Teenager og voksne skal købe almindelig billet.

Handicappede:
Der forefindes handicaptoiletter på pladsen. Bemærk at der ikke er separat handicapområde/-podie på pladsen.

Hvilke betalingsmuligheder har jeg?
– Kan jeg hæve penge og betale med kontanter på pladsen? Nej, det er en ”kontantløs” festival.
– Kan jeg betale med Mobilpay? Ja, det kan du i informationen.
Kan jeg betale med betalingskort i madboder og barer? Ja.

Hvad må jeg ikke medbringe?
• Våben og våbenlignende genstande
• Rygmærker eller andre gruppe/banderelaterede markeringer
• Drikkevarer
• Telte og pavilloner
• Ingen former for stole
• Paraplyer/parasoler
• Pop Up-telte
• Bannere
• Fyrværkeri o.l.
• Grill
• Køletasker udført i hård plastik
• Køleelementer
• Levende dyr
• Professionelt kamera- eller videoudstyr

Må jeg have mad med ind?
Nej, det må du desværre ikke, men du kan købe lækker mad på pladsen til fornuftige priser.

Må jeg have egen drikkelse med?
Nej, det må du ikke.

Må jeg have en festivalstol med?
Nej, det må du ikke, men du er velkommen til at tage tæpper med, og der er masser af siddemuligheder rundt omkring på pladsen.

Praktiske spørgsmål

Transport?
Vi er ved afdække mulighederne for at arrangere festivaltransport til og fra pladsen. Nærmere information følger.
Offentlig transport til og fra Ringe

Affald og naboer
Vi skal hjælpe hinanden med at holde pladsen ren og passe på vores naboer, som bor rundt om festivalpladsen. Hvis alle gør en indsats, får vi en plads, vi kan være bekendt, og som er et rart sted for os alle at være.

Billetkontrol
Du skal vise din koncertbillet ved indgangen, hvor den bliver scannet. Derefter får du et armbånd, som passer til din billettype. Dette skal vises, hver gang du går ind på pladsen.

Pladsen
Midtfyns Festivalen foregår på Dyrskueplads i Ringe, som findes her. Dørene åbnes torsdag d. 21. maj kl. 12.00 og fredag d. 22. maj kl. 12.00.
På festivalen er det selvfølgelig IKKE tilladt at medbringe eller indtage stoffer. Eventuelle sager vil straks blive overgivet til politiet.

Hvad med mad?
Rent gastronomisk har vi valgt at bruge lokale dygtige fynske aktører, der har styr på deres råvarer såvel, som det færdige måltid. Der vil være en bred vifte af retter, der afspejler både det nostalgiske i Midtfyns Festivalens historie, men som også ser frem i tiden og viser, hvad der findes af helt nye trends. Vi vil selvfølgelig have noget for en hver smag også til det plantebaserede, laktose-intolerente og glutenallergiske publikum! Der bliver mulighed for at købe varieret mad på pladsen – herunder også vegetarisk og vegansk.

Hvad med drikkevarer?
Der vil være oplevelser for ølentusiaster, folk med en forkærlighed for god vin og som noget unikt et alternativ til det alkoholfrie publikum.
Midtfyns Festival betyder glade gæster og musik, men også alkohol. Vi opfordrer til, at alle passer på hinanden, og at alkohol indtages med måde. På pladsen vil der også være mulighed for at købe vand, sodavand, samt alkoholfri øl og drinks.
På Midtfyns Festivalen serveres der selvfølgelig kun alkohol til personer over 18 år. Husk derfor et gyldigt billed-ID, hvis du ønsker at købe alkohol på festivalpladsen.

Toiletter
Du finder toiletter til fri afbenyttelse på pladsen. Efterlad dem pæne og rene, så de næste gæster også kan benytte dem.

Tabte ting og hittegods
Fundne værdigenstande afleveres til informationen, som er ved indgangen, hvor de også kan hentes. Vi efterlyser ejerne til de glemte ting på vores Facebook i dagene efter festivalen.

Sikkerhed
Alle henstillinger fra politi, kontrollører og ledelse skal følges. I tilfælde af en nødsituation – bevar roen og følg informationen fra scenerne.

Overnatningsmuligheder på festivalen?
Nærmere information følger.