Det handler om fælles værdier

ET FÆLLES PROJEKT HVOR STØTTEN ER UUNDVÆRLIG

En kæmpe tak til de fonde og samarbejdspartnere, som allerede har vist de tror på vores allesammens festival. Den støtte og tro på festivalen giver en samskabelse, der rækker langt ud, hvad vi som enkel individ kan skabe og to plus to giver lige pludselig meget mere end fire!

Midtfyns Festivalen er din festival, vores festival og Fyns Festival. Et fælles projekt, som er afhængig af, at vi står sammen og løfter i flok. Derfor har Midtfyns Festival brug for alle de armkræfter, festivalen kan få – mange som få. For at Midtfyns Festival kan genopstå, vokse og igen finde sig tilrette på Dyrskuepladsen, er det vigtigt at have samarbejdspartnere, som sammen med os går ind i arbejdet med festivalen. Måske kan jeres virksomhed hjælpe os økonomisk? Måske har jeres foreningen en idé til en aktivitet på festivalen eller måske har jeres organisation en masse frivillige, som vil hjælpe til på festivalen. Uanset om det er penge, muskelmasse eller kreative ideer I tilbyder, er vi taknemlige for enhver form for støtte fra samarbejdspartnere, som vil hjælpe med genrejsningen af festivalen.

Kunne du tænke dig at indgå i et samarbejde med  og støtte Midtfyns Festival, så send en mail til info@midtfynsfestival.dk

Fonde

 
 

 

Samarbejds­partnere