Søg job

Midtfyns Festival søger projektkoordinator, der forstår sig på græsrødder og ildsjæle
 
I 2019 gik en flok ildsjæle sammen for at genoplive Midtfyns Festivalen i samme ånd, som den oprindeligt startede i 1976, baseret på frivillighed og med afsæt i den lokale opbakning i Ringe og omegn.
Festivalen blev gennemført med succes i 2019 og 2021 (vi måtte desværre aflyse i 2020 pga. Corona), og den fantastiske respons vi har fået fra gæsterne, har overbevist os om, at Midtfyns Festivalen er kommet for at blive. MEN det kræver, at vi får os organiseret på en måde, så vores dygtige frivillige bruger kræfterne rigtigt, og ikke brænder ud.
Derfor søger vi en projektkoordinator, der kan hjælpe os med at få opbygge en robust organisation, og hjælpe os med at skabe sammenhæng og fremdrift i arbejdet frem mod Midtfyns Festivalen 2022, der finder sted den 2.-3. september.
 
Hvad skal du kunne?
Du skal først og fremmest være god til at bevare overblikket over de mange opgaver, som ligger før, under og efter en festival. Desuden er det vigtigt, at du har forståelse for at arbejde med frivillige kræfter.
Vi leder derfor efter en person, der både kan sikre en sikker fremdrift frem mod næste års festival, og som kan sparre med de frivillige i Arrangørgruppen, der står med ansvaret for de forskellige dele af festivalen.

Vi forventer, du kan:

 
Projektledelse:
  • Udarbejde projekt- og tidsplan med mål og delmål
  • Sikre og dokumentere fremdrift i tidsplanen
  • Deltage i projektgruppemøder med de frivillige i Arrangørgruppen
  • Deltage i budgetopfølgning med de budgetansvarlige
Sparring:
Sparre med de ansvarlige for områder efter behov. Det kan fx dreje sig om:
  • Frivillige: Organisering og fordeling af vagter
  • Produktion: Indhentning af tilbud fra leverandører
  • Markedsføring: Tilrettelæggelse af strategi for Facebook og Instagram
  • Atmosfære: Koordination mellem atmosfære og produktion
  • Sponsor: Planlægning af sponsor-arrangementer
Andet

Eventuelt fundraising

 

Da der er tale om et samarbejde med frivillige, må du forvente at en del møder ligger om aftenen. Der vil både være online-møder og fysiske møder i området omkring Ringe.

 

Du vil blive aflønnet på timebasis, og vi vurderer at der vil være i gennemsnit ca. 10 timers arbejde ugentligt, men det aftales nærmere efter vi sammen har skabt et overblik og fundet ud af, hvordan opgaven løses bedst med de kompetencer du bestrider og de kræfter, der er i Arrangørgruppen.
Projektkoordinatoren refererer til festivalledelsen bestående af Sune Vesterlund og Kim Skovby Klindt.

 
 
 
 
 
 

Ansøgning sendes til Kim Skovby Klindt (kk@midtfynsfestival.dk) og Sune Vesterlund (sv@midtfynsfestival.dk) senest mandag d. 1. november.
For yderligere information kontakt Kim Skovby Klindt (51599018) eller Sune Vesterlund (26829912)

Vi glæder os til at høre fra dig.
Hilsen Midtfyns Festivalen