Midtfyns Festival søger sponsorkontakt.

Vi udvider vores sponsor- og erhvervsteam, og du har nu mulighed for at blive en del af det stærke hold af frivillige, som sammen skaber Midtfyns Festival.
Drømmer du om at være med til at bygge et stærkt netværk og et godt samarbejde mellem Midtfyns Festivalen og det lokale erhvervsliv, så er det dig vi leder efter.
Du har måske allerede gode kontakter i det Midt- og Sydfynske, og vil gerne udvide dit netværk med Midtfyns Festivalen i ryggen.
Du bliver makker med vores sponsoransvarlige, David Lind Nordby, og sammen har I opgaven med at udvikle sponsorpakker, kontakte potentielle sponsorer og planlægge netværksarrangementer for nuværende sponsorer og samarbejdspartnere.
Og som kulminationen på det hele, være en synlig vært, som er med til at sikre at alle får en god festival.
Der er stort ansvar, men også stor frihed under ansvar. Vi er en flok frivillige ildsjæle, der står bag Midtfyns Festival, og stillingen som sponsorkontakt er ulønnet, udover den løn det er at være del af et fedt fællesskab.
Vi bidrager alle med de timer, som vi kan afse – nogen perioder lægger vi mange timer, andre perioder lægger vi få timer. Det vigtigste er, at alle er klar på at gøre en indsats for at lave vores allesammens Midtfyns Festival.
Lyder det spændende, så kontakt David Lind Nordby for at høre nærmere på dln@midtfynsfestival.dk eller på mobil 3030 42 41

Eee gee

eee gee er den danske sangerinde og sangskriver, Emma Grankvist. Musikalsk bevæger eee gee sig et sted imellem den nordiske popmelankoli og den varme Americana, der omfavner de støvede country elementer. To modpoler, der af uransagelige årsager smelter perfekt sammen, lige så snart Emma åbner munden.

For eee gees elegante musikalske univers er nemlig både gennemført, og spækket med paradokser. Sangenes fortællinger fremstår som individuelle, ærlige øjeblikke fra livet, mens det leves. Og hvor teksterne viser en sangskriver, der ikke er bange for at konfrontere sin egen skrøbelighed, er universet omkring eee gee helt anderledes sprudlende, cinematisk og ikke mindst humoristisk.

Efter at være debuteret i 2021 med singlen ‘Favourite Lover’ som blev P3s Uundgåelige, har hun udgivet en perlerække af singler der i februar 2022 kulminerede i det anmelderroste debutalbum ‘Winning’ samt en festivalsommer der bød på alt fra Roskilde Festival til Smukfest. Derudover har hun været nomineret til ‘Årets Håb’ ved Steppeulven i 22, og ‘Årets talent’ ved Carlprisen samme år, ligesom hun i 2021 modtog DPAs Vækstlagspris for sin sangskrivning. Både album og koncerter har fået rosende ord og 5 stjernede anmeldelser med på vejen fra Politiken, Soundvenue, GAFFA, Berlingske, Information og Jyllandsposten, og så har over en håndfuld af sangene fra det 6 måneder gamle debutalbum været i rotation i radioen på tværs af P3, P4, P5 og P6.

eee gee blev i efteråret 2022 også nomineret som til P3 Guld Talentet samt til DMA ‘årets nye live navn’.

Allan Olsen

Rimer Allan O’ på analog?
Ikke helt men alligevel rigtig meget…
Én mand og en hel del guitarer på scenen foran et live-publikum. Mere
friskbagt, intenst og håndholdt bliver det ikke. Og da slet ikke, når man som
Allan Olsen insisterer på altid at være så godt som uforberedt, idét scenelyset
bliver tændt.
Med et tekst-univers der pendulerer mellem rørende og rablende, og med et
show, der ofte læner sig mere op ad stand-up, end dansk
main-stream, henvender Olsen sig til såvel et ungt som et modent – og
altid kræsent publikum. Og han gør det med saft, kraft og masser af bid.
Med hundredvis af sange, via 20+ pladeudgivelser, 2 bogudgivelser,
4 Music-Awards, samt tusinder af koncerter har Allan Olsen efterhånden
formet og slebet sin metier til noget nær perfektion i mødet med sit publikum.
Nestor-rollen har bestemt ikke gjort Olsen til en slags kustode i sit eget
museum. Tværtimod udfordrer han konstant såvel sig selv som sit repertoire i
sin optræden. – Det må hellere kikse og gå galt, end stagnere og blive
kedeligt!
Ingen under begrebet singer /song-writer rager højere op end Allan Olsen
Danmark, og efter mere end 40 år på vejene må Allan Olsen betegnes som
en ægte lyslevende legende.