Info

For at gøre det lettere for dig, har vi samlet lidt af de informationer som du helt sikkert gerne vil have inden du indtager pladsen.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Du kan købe din billet lige her.

Ja, det synes vi. Jo, tidligere du køber din billet, jo større mulighed har vi for at virkeliggøre vores tanker og ideer og skabe en hyggelig festival for os alle. Hvis vejret spiller en rolle for din deltagelse, har vi sikret os. Vi har tre teltscener, som både gør at vi har garanti for musik i tørvejr, og at vi kan skabe den intime festivalstemning.

Ja, det er muligt at købe billetter ved indgangen. Vi tager dog forbehold for, der kan være udsolgt. Så spar lidt penge og køb i god tid.

Det gør det helt bestemt. Festivalen er for os alle – også børnefamilier. Vi vil skabe trygge rammer for børnene og forældre. Festivalpladsen ikke er stor og er tydelig afgrænset, er det nemt at overskue, derfor kan børn trygt tages med. Der er ikke et decideret børneområde eller ‘børneopbevaring’. Børn fra 0-6 år gratis. Fra 7 år til og med 12 år skal man købe en børnebillet (159.-) og skal være i følge med en betalende voksen (husk at have legitimation på barnet). Teenagere og voksne skal købe almindelig billet.

Der forefindes handicaptoiletter på pladsen. Bemærk at der ikke er separat handicapområde/-podie på pladsen.

– Kan jeg hæve penge og betale med kontanter på pladsen? Nej, det er en ”kontantløs” festival.
– Kan jeg betale med Mobilpay? Ja, det kan du.
– Kan jeg betale med betalingskort i madboder og barer? Ja.

• Våben og våbenlignende genstande
• Rygmærker eller andre gruppe/banderelaterede markeringer
• Drikkevarer
• Telte og pavilloner
• Ingen former for stole
• Paraplyer/parasoller
• Pop Up-telte
• Bannere
• Fyrværkeri o.l.
• Grill
• Køletasker udført i hård plastik
• Køleelementer
• Levende dyr
• Professionelt kamera- eller videoudstyr

På festivalen er det selvfølgelig ikke tilladt at medbringe stoffer.

Nej, det må du desværre ikke, men du kan købe lækker mad på pladsen til fornuftige priser.

Nej, det må du ikke.

Nej, det må du ikke, men du er velkommen til at tage tæpper med, og der er masser af siddemuligheder rundt omkring på pladsen.

Praktiske spørgsmål

Godt at vide

Vi ligger centralt på Midtfyn med gode muligheder for offentlig transport til og fra Ringe.

Der er en parkeringsplads umiddelbart ved siden af festivalpladsen.

Vi skal hjælpe hinanden med at holde pladsen ren og passe på vores naboer, som bor rundt om festivalpladsen. Hvis alle gør en indsats, får vi en plads, vi kan være bekendt, og som er et rart sted for os alle at være.

Du skal vise din koncertbillet ved indgangen, hvor den bliver scannet. Derefter får du et armbånd, som passer til din billettype. Dette skal vises, hver gang du går ind på pladsen.

Midtfyns Festivalen foregår på Festivalpladsen i Ringe, som findes her. Dørene åbnes fredag d. 3. september kl. 12.00 og lørdag d. 4. september kl. 12.00.

Rent gastronomisk har vi valgt at bruge lokale dygtige fynske aktører, der har styr på deres råvarer såvel, som det færdige måltid. Der vil være en bred vifte af retter, der afspejler både det nostalgiske i Midtfyns Festivalens historie, men som også ser frem i tiden og viser, hvad der findes af helt nye trends. Vi vil selvfølgelig have noget for enhver smag også til det plantebaserede, laktose-intolerente og glutenallergiske publikum! Der bliver mulighed for at købe varieret mad på pladsen – herunder også vegetarisk og vegansk.

Der vil være oplevelser for ølentusiaster, folk med en forkærlighed for god vin og som noget unikt et alternativ til det alkoholfrie publikum.

Midtfyns Festival betyder glade gæster og musik, men også alkohol. Vi opfordrer til, at alle passer på hinanden, og at alkohol indtages med måde. På pladsen vil der også være mulighed for at købe vand, sodavand, samt alkoholfri øl og drinks.

På Midtfyns Festivalen serveres der selvfølgelig kun alkohol til personer over 18 år. Husk derfor et gyldigt billed-ID, hvis du ønsker at købe alkohol på festivalpladsen.

Du finder toiletter til fri afbenyttelse på pladsen. Efterlad dem pæne og rene, så de næste gæster også kan benytte dem.

Fundne værdigenstande afleveres til informationen, som er ved indgangen, hvor de også kan hentes. Vi efterlyser ejerne til de glemte ting på vores Facebook i dagene efter festivalen.

Alle henstillinger fra politi, kontrollører og ledelse skal følges. I tilfælde af en nødsituation – bevar roen og følg informationen fra scenerne.

Der er et campingområde lige ved siden af festivalpladsen, hvor du både kan sætte et telt op, og parkere din campingvogn eller autocamper. Campingbilletter kan købes lige herunder.

Camping

Få den fulde Midtfyns oplevelse

Også i 2022 vil der være mulighed for camping på Midtfyns Festivalen.

Vi lægger græs til et mindre campingområde, umiddelbart ved siden af festivalpladsen, hvor det er muligt at slå sit telt op eller holde med sin campingvogn/autocamper.

Campingområdet er åbent fra torsdag den 1. september kl. 16 til søndag den 4. september kl. 12. Der vil være bemanding på campingområdet døgnet rundt.

Der er toilet og badefaciliteter ved campingområdet, og der er mulighed for at få strøm (220 v) til sin campingvogn/autocamper.

Se campingreglementet: Klik her

Husk at købe både en campingbillet til dig selv, og en billet til dit telt eller din campingvogn/autocamper.
Har du spørgsmål til camping kan du kontakte Kim Skovby Klindt på kk@midtfynsfestival.dk

Mere information

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Kontakt os her.