Musikken er festivalens rygrad, og vi ønsker at præsentere et bredt udbud, som appellerer til flere generationer. Det er dog vigtigt for os at give plads til nostalgien på scenerne, og derfor arbejder vi for at invitere musikere, som har spillet på festivalen eller har en tilknytning til festivalen.

Kom tæt på musikken 
Det sker bl.a., hvor udvalgte musikere skal vælge imellem ti MidtfynsDogmer, som festivalen i samarbejde med Det Musikalske Råd har udarbejdet. Dogmerne skal inspirere musikeren til at invitere publikum indenfor, og fortælle om baggrunden for sangene, om dem selv som mennesker og derved skabe en mere intim ramme end ved en traditionel festivalkoncert.  

Musik på kryds og tværs 
Vores vision er at sammensætte musikere/bands, som ikke har været i musikalske konstellationer før – både fra forskellige generationer og genrer. Det vil appellere til et publikum på tværs af alder og med forskellige musikalske præferencer.

Peter Sommer og Tiggerne

Peter Sommer & Tiggerne er på toppen efter et par travle år, hvor der på livefronten er blevet fulgt op på albumsuccesen ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’.

Peter Sommer er i 2019 nomineret til 2 x Danish Music Awards for ’Årets Album’ og ’ Årets Danske Solist’, og har tidligere samme år vundet tre Steppeulve-statuetter for ’Årets Album’, ’Årets Tekstforfatter’ samt ’Årets Komponist’. Han vandt desuden også Carl-Prisen som ’Årets Tekstforfatter’.

Glæd dig til en koncert på Midtfyns Festivalen, med dansksproget rock i høj, høj klasse, når Peter Sommer og Tiggerne både kigger fremad med nyt materiale og spiller udvalgte sange fra det store bagkatalog.

Ester Brohus med band

Ester Brohus har fået en ny musikalsk samarbejdspartner i Karsten Skovgaard, som var Kim Larsens kapelmester og guitarist gennem 24 år. Sammen kommer de forbi Midtfyns Festivalen med et fuldt orkester i ryggen.

Ester Brohus’ nye album, som er det 12. i rækken, kommer på gaden i begyndelsen af 2020, og hun forventer hun, at der inden længe kommer en ny single på gaden. Den arbejder de med i studiet hos Knud Møller, som også er en af Esters musikalske samarbejdspartnere, med hvem hun snart kan fejre 20-års jubilæum med.

Glæd dig til en koncert på Midtfyns Festivalen med suveræn dansk country og et velspillende band i topform.

MAWIC

“Musik skal opleves, føles og mærkes”, det er der magien opstår”, og det kan tydeligt mærkes i hjertet af MAWIC. Sangene er skabt til at blive sendt ud fra scenen og ind i publikum.

Den indstilling til livekoncerter sikrede i 2019 MAWIC titlen som årets livenavn ved Danmarks næststørste musikpris “Odense Live”.

MAWIC skifter ikke stil eller genre efter hvad der er populært lige nu og de lader sig ikke begrænse af et sprog. De spiller ROCK og tekstuniverset rummer både engelske og danske metaforer.

Find luftguitaren frem, og glæd dig til en koncert, hvor der kommer fart på!