Program Midtfyns Festival 2023

Se programmet for årets festival herunder.
Følg med på vores sociale medier for at se opdateringer.


Pladsen er åben
:

 

Torsdag d. 31. august – Fælles torsdag kl. 16.30-22.00 

Fredag   d. 1.   september kl. 13.00-02.00

Lørdag   d. 2.  september kl.11.00-02.00

Torsdag d. 31. August.

Pladsen Åbner

Kl. 16:30

Musikbanko

Kl. 17:00

Fælles-spisning

Kl. 18:00

Blue Shades

Kl. 19:10

Sanne Jam

Kl. 20:00

Fredag d. 1. september

Harske Hubbi

Kl. 00:00

Upcoming:

Upcoming:

THE GREAT MALARKEY

Så er The Great Malarkey tilbage på Midtfyns Festival!
Da vi genstartede Midtfyns Festival i 2019 var med til at sætte gang i festen. For dem, der endnu ikke kender London-bandet The Great Malarkey, kan musikken bedst beskrives som en fabelagtig blanding af syret cirkuslignende sigøjnerpunk og melankolske slagere.
Det lyder måske lidt underligt, men når TGM er stærkt understøttet af en skøn sangerinde i Alex Ware, Hun er en sej energibombe med en charmerende punk-attitude og med et intenst nærvær fra scenen.
The Great Malarkey er med deres kludetæppe af musikalske udtryk på alle måder umulige at sætte i bås. De nævner selv The Pogues, Nirvana og Tom Waits som inspirationskilder.
De har ikke været i Danmark siden den såkaldte virus brød ud, men har da spillet en del koncerter og festivaler rundt omkring i Danmark bl.a. på Skarø og Tønder Festival og hver gang med stor succes, simpelthen fordi de hver eneste gang leverer en uforglemmelig musikalsk fest og vild energi.
The Great Malarkeys koncerter har så meget humor og kærlighed til musikken, at det er umuligt ikke at blive revet med af ren og skær begejstring over deres smittende energiudladninger og de efterlader altid et begejstret og storsvedende publikum.

Jonah Blacksmith

Vær klar til at blive blæst bagover, når det fremadstormende syvmandsorkester fra Thy rammer Midtfyns Festival 2023 med større styrke og mere kærlighed end nogensinde!

Jonah Blacksmith har siden 2014 udgivet fire anmelderroste albums, som hver især har haft adskillige singler i rotation på radiostationerne. I oktober 2021 udkom House On Fire, som markerede et decideret gennembrud for bandet. Sangen opnåede bla. en Top-3-placering på den officielle danske airplaychart, og har desuden opnået guld (IFPI Danmark). Efterfølgeren Secrets In The Water blev også et stort radiohit, og slutningen af 2022 bød både på den nye single Ocean, samt to nomineringer til Danish Music Awards i kategorierne Årets Danske Radiohit, samt Årets Danske Gruppe.

Jonah Blacksmith er kendt for deres smittende og livsbekræftende koncerter. Bandets lyd er stor og dynamisk – ganske som, fristes man til at sige, et møde med mægtige Vesterhavet, der danner monstrøs bagkant og horisont på hjemegnen. Bandets syv medlemmer formår med deres store musikalske alsidighed at folde de personlige og håndskrevne sange ud i et frit og ubesværet univers, der fletter tråde mellem det voluminøst himmelstræbende og det helt intime. Alt sammen bundet sammen af Simon Alstrups alsidige, stærke og genkendelige stemme i front.

Anne Linnet

Anne Linnet har været en del af den danske musikcene siden 1970´erne og er anerkendt som en af landets mest betydningsfulde artister. Hun er udover at være kendt for en stribe af store hits og klassikere også kendt for sine ærlige tekster og lyst til at eksperimentere med musikgenrer.

Rasmus Walther

I 2022 kunne Rasmus Walter se tilbage på 20 år med først Grand Avenue og nu en succesfuld solokarriere, hvilket i november 22, blev markeret med en unik Dannmarks Tour, og afslutning i Falkoner salen – de bedste sange fra en lang karriere, og en forsmag på de næste tyve år. Rasmus Walter 2022 og 2023 er der fokus på de første 20 år i en karriere, der har budt på stor kommerciel succes, masser af hits og et væld af koncerter, hvor Rasmus Walters evne til indlevelse og nærvær altid har spillet en central rolle. I en pause fra Grand Avenue og på opfordring fra tvillingebroren Anders Walter blev der i al stilfærdighed for første gang indspillet en stribe sange på dansk, og det tog ikke længe, før det stod klart, at en dansksproget solokarriere var vejen frem. Rasmus Walter står bag store hits som Endeløst, Verden i Stå, På en dag som i dag, Dybt vand, Heart of Stone og Lost In The Moment. ”Jeg begyndte at se mig selv som solist, da ”Dybt vand” slog igennem, og folk begyndte at skrive til mig for at sige, at teksten havde ramt noget i dem. Det var aldrig sket før, og den respons var så overvældende, at jeg vidste, at det var en dør, der ikke skulle lukkes igen”, fortæller Rasmus Walter, der med glæde mindes muligheden for at udgive et nyt ”debutalbum” uden forventninger og pres på et tidspunkt, hvor han efter optagelse på en uddannelse i Rødovre egentlig var begyndt at gøre sig klar til et liv som møbelsnedker. Disse refleksioner har også ført til et ønske om at markerer de sidste 20 år med en Tour, hvor Rasmus, band og venner går i dybden i bagkataloget, men også giver en forsmag på fremtiden ind i 2023.

Alberte

Lyse nætter i en mørk tid
En koncert med Alberte Winding er en mulighed for at opleve nogle af de mange højdepunkter fra en lang og poetisk musikalsk rejse.
Sammen med sit velspillende band tager Alberte Winding publikum med på en rundtur i et repertoire, der strækker sig fra store hits som “Lyse Nætter” og ”Tænder på et kys” over
”Fredes sang” og frem til de smukke numre fra hendes seneste album, “Marthas Vineyard”.
”Vi har prøvet at samle noget melodiøst og sangbart, gamle hits og numre, der kan søsætte en god anekdote. Det er sange skrevet ud fra perioder med små børn og med store, med
ny kærlighed og alt det lys, der kommer gennem sprækkerne”, fortæller Alberte, som de fleste danskere er på fornavn med.
Med sin nærværende stemme og sine hverdagspoetiske tekster har Alberte rørt både børn og voksne i mere end 35 år.
Hun har gjort sig bemærket som både skuespiller og forfatter, men musikken har været hendes hovedfokus, siden hun udgav sit selvbetitlede debutalbum tilbage i 1985.
Efterfølgende er det blevet til en lang række pladeudgivelser og et utal af optrædener i forskellige konstellationer.
Efter Albertes bogudgivelser, bestselleren “Kastevind” og efterfølgeren “Småt Brændbart”, fortsætter historierne i musikken, live på scenen, med sange fra det omfattende
repertoire.
Aktuelt har hun udgivet en ny single “Pastel & Tyndt Papir”, som er forløberen for et nyt album.

Fiona Bevan

Canadisk-britiske singer songwriter Fiona Bevan er måske ikke et navn der klinger højt, men hun har haft kæmpe succes som sangskriver for andre bl.a. store kunstnere som Ed Sheeran, One Direction, Lewis Capaldi og Kylie Minogue, men er nu i gang med at starte hendes egen solokarriere op og vi er glade for på Midtfyns Festival at være med på den rejse. Hun er multi-instrumentalist som har en magisk stemme, sådan lidt Kate Bush-agtigt og tilligemed en magisk karisma på scenen.

FRÄULEIN

Anna, Emil og Jeppe mødte hinanden i Odense for 6 år siden og fandt ud af at de var skabt for hinanden. Den kreative energi i deres nye venskab blev dog først rigtigt forløst på en efterfølgende sommerhustur, der endte med at definere deres fremtid.
Her transformeredes deres entrepenante ego´er fra at løbe i hver sin retning som tre vilde heste til at løbe sammen i et spand med producer Ole B Meyer bag tøjlerne.
De gik fra misundelse til respekt for hinanden og omdirigerede deres respektive styrker til fælleskabet og i løbet af kort tid skrev de 10 sange.
Med grænserne frigjort blev det efterfølgende til 100 sange i løbet af et år.

Bandet bestående af de tre gode venner har vundet konkurrencer, som både Jelling Festival og Tinderbox var afsender på, hvor både jury og publikum gav majoriteten af stemmerne til trioen.
Sammen med Ole, der senest har produceret Jung, er trioen i gang med at indspille deres kommende album, og har samtidig fået sat navn på deres udtryk.
Med energien og melodien som to vigtige elementer er FRÄULEIN SÅ klar til at udsende
første single d. 30. september med et kommende album i 2023.
Facts om de tre Fräuleins:

Glimtvis

Glimtvis duoen består af Rasmus Pedersen og Rikke Egholm Ravn, som begge har en tilværelse bag forsangermikrofonen, i forskellige orkestre, på samvittigheden. En duo som er et partnerskab og et dybt venskab som i første omgang handlede om fælles kærlighed til nogle specielle numre – men som med tiden viste sig at være sangskrivningsfællesskab med et fælles afsæt.
Glimtvis’ musik er kendetegnet ved en helt direkte og hudløst selvudleverende retorik, et fokus på den nøgne melodi som kan stå uden fuldfede produktioner. Og et helt ærligt samarbejde om nogle af de følelser, som folk i alle aldre kan genkende.

Juna

Juna er en dansk pop-trio som gerne vil give den moderne pops former flere løse ender. Med kærlighed for fuldfede synthesizers og den simple melodi dyrker JUNA poppens klicheer uden skam og bevæger sig frygtløst gennem poppens smukkeste og grimmeste facetter.

Lasse Storm

Lasse Storm skriver sange med blæk og blod. Med et mærkbart hjerte synger og skriver han ”som gjaldt det selve eksistensen” (side 33). Debutalbummet “Holmegårdsvej og andre historier udkom marts 2022. Albummet debuterede som ugens album på P4, høstede flotte anmeldelser og har også roteret flittigt på P6 og P5. Siden har Lasse turneret værsthuse, festivaller og spillesteder landet rundt, høstet en DMA Blues Award, og vundet sangskriverprisen til Nashville Nights International Songwriters Festival.
Lasse kalder selv genren “Skidtsparkerpop”. Et traditionsfornyende mix af nordisk folk, roots, blues, americana og skandipop.

TWANG

TWANG er et anderledes bud på amerikansk folkemusik En koncert med Twang er uforudsigelig. Koncerten er fyldt med humor og varme, når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon.
Twangs besætning med kontrabas, akustisk guitar, violin og banjo er måske nok essensen af den amerikanske folkemusik, men samtidig er trioen kendt for at blande alt fra jazz til hiphop ind i deres lyd, og fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen. Det skal være nærværende og der skal altid ske noget nyt! Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden.

Midtfyns Greatest

Det 5-mands store orkester vil for 5. år i træk tage jer med på en musikalsk rejse af ren nostalgi.  Som bandnavnet antyder, bliver det en hyldest til en perlerække af de store kunstnere, der har spillet på Midtfyns Festivalen igennem tiderne. Med udvalgte Greatest hits bliver I guidet en tur ned ad “memory lane” –  I kender med sikkerhed alle sangene, og måske kommer man undervejs i  tanke om sine yndlingskoncerter fra Midtfyns Festivalen! Som for eksempel i 1993, hvor Lenny Kravitz sang ”Are you gonna go my way”. Eller da TV2 ”bag duggede ruder” fejrede deres 20 års jubilæum fra scenen.

 

Det bliver en musikalsk oplevelse, hvor Midtfyns Greatest vil indkapsle mange af de uforglemmelige øjeblikke med Sanne, Toto, Helmig, Huey Lewis & The News, Robbie Williams, Bryan Adams og mange, mange flere.

 

Glæd jer til en kæmpe fest med Midtfyns Greatest lørdag aften!

 

Magtens Korridorer

Magtens Korridorer leverer et sandt rockeventyr, når de med bredde, højde, længde og tyngde udfolder et univers af både hård og poetisk lyd. Med en unik direkthed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme.

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdi’, og snart indtog de fem herrer med enorm succes folkets hjerter. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk rocks nye magthavere’. Siden er der udgivet en række albums, der hver har leveret gedigne hits til det nu imponerende bagkatalog. Sidste års anmelderroste album ’Club Promise’ er sidste skud på stammen med bla sangene ’Ensom Stjerne’, ’Månelys i Rav’ og ’Kældermorgen’. Senest har Magtens Korridorer i oktober 2022 udgivet EP’en ’Nødudgang’, som indeholder singlen ’Natsværmernætter’.

Patina

Det gik stærkt for PATINA. Fra at være en aktiv del af det sydende sydfynske musikmiljø i 2019 voksede de sig i 2020 til et af de mest markante nye navne på den danske scene. De havde hooks, stillede livets store spørgsmål, og deres udsolgte koncerter var eksplosioner af energi og melodi. Blandt kulminationerne var, at singlen ’Flammer Rammer’ blev den mest spillede sang det år på P3. Kort tid efter fulgte debutalbummet ’Drømmefanger’ som, trods pandemien, for alvor fik sendt gruppen ud på landets mange koncertsteder.

 

PATINA fik den modtagelse, de havde drømt om. Men i farten nåede de ikke at bearbejde alle indtrykkene – endsige sætte ord på alt det usagte i en hæsblæsende tid. Det gjorde de derfor på gruppens andet album ’Genstart’, som udkom i sommeren 2022. Sangene er ikke – som set så mange gange før – en klagesang om succesens bagsider. Det er en gruppe tætte venners forsøg på at kigge sig selv og hinanden i øjnene og skrive og spille sig selv og hinanden videre.


De otte sanges indestængte energi kaldte på at få den kollektive kraft frem, som har været et af PATINAs adelsmærker ved deres mange koncerter. De otte sange manifesterer derfor også yderligere dét der efterhånden er alment kendt omkring PATINA; at de er ét af landets allerbedste nye live-orkestre, hvis inderste DNA tvinger dem ud på landets festivalscener, hvor de kan se publikum i øjnene og mærke fællesskabet

Annika Aakjær

Annika Aakjær har gjort en del væsen af sig selv i lidt over et årti. Siden sin albumdebut med Lille filantrop i 2008 har hun været bemærket som en stærk sanger, en solid komponist og en syleskarp, slagfærdig og selvudleverende tekstforfatter, der er vokset plade for plade. Nu tre af slagsen, med en fjerde på vej.

2020 blev året, hvor Annika fik et massivt hit med singlen POP. En single om det 2020 som ramte Annika lige efter et svært breakup:

“Det var næsten til at grine af og jeg åbnede bare mine arme og sagde: “hello modgang my old friend” skæbnen vil bare mase mig til jorden, så jeg red med på en art ligegyldighedens bølge, og på toppen af den bølge jeg skrev den her sang. På mange måder er det en hyldest til den momentale ligegyldighed vi oplever for sjældent, men som er skyllet ind over os siden marts 2020 hvor alles liv er blevet disrupted. Alt er lige meget, alt er ”POP” (alt er pik og patter)”

Annika kom i  2022 med singlen “T-shirt”. En svingende erindringssang, om de år hvor crop-tops sidste gang var på mode, de år hvor Britney med lolitalook sang sin optur, før derouten, hvor creamy sang børnesange i mavebluser, som det dengang hed, pakket ind i en slet skjult seksualisering.

Luftens Helte

Kommer vinden fra øst og står solen i vest? Er dit timeglas rigtigt sat? Så gør jer klar til en musikalsk oplevelse i absolut særklasse og en fest uden lige, når de 19 musikere fra Luftens Helte fyrer op under Midtfyns festival 23′. Det kommer ikke til at gå stille for sig! 

 

Hele bandet bobler af energi og er klar til at feste hele sommeren med et brag af et show. Find dine vildeste dansesko frem, varm stemmen godt op og tag dine bedste venner under armen – når først musikken fra film som Løvernes Konge, Tarzan, Herkules og Mulan lyder over højttalerne, kan du ikke stå stille.

 

Bandet består af en energisk rytmegruppe, en sprudlende blæser- og strygersektion samt tre forsangere, der på hver deres karakteristiske måde tager publikum ind i et magisk univers. Det store væld af forskellige instrumenter giver tilsammen den autentiske lyd, man kender fra de velkendte og højtelskede tegnefilm. 

 

Gør jer klar til en helt særlig koncertaften, du meget sent vil glemme!

Eee gee

eee gee er den danske sangerinde og sangskriver, Emma Grankvist. Musikalsk bevæger eee gee sig et sted imellem den nordiske popmelankoli og den varme Americana, der omfavner de støvede country elementer. To modpoler, der af uransagelige årsager smelter perfekt sammen, lige så snart Emma åbner munden. For eee gees elegante musikalske univers er nemlig både gennemført, og spækket med paradokser. Sangenes fortællinger fremstår som individuelle, ærlige øjeblikke fra livet, mens det leves. Og hvor teksterne viser en sangskriver, der ikke er bange for at konfrontere sin egen skrøbelighed, er universet omkring eee gee helt anderledes sprudlende, cinematisk og ikke mindst humoristisk. Efter at være debuteret i 2021 med singlen ‘Favourite Lover’ som blev P3s Uundgåelige, har hun udgivet en perlerække af singler der i februar 2022 kulminerede i det anmelderroste debutalbum ‘Winning’ samt en festivalsommer der bød på alt fra Roskilde Festival til Smukfest. Derudover har hun været nomineret til ‘Årets Håb’ ved Steppeulven i 22, og ‘Årets talent’ ved Carlprisen samme år, ligesom hun i 2021 modtog DPAs Vækstlagspris for sin sangskrivning. Både album og koncerter har fået rosende ord og 5 stjernede anmeldelser med på vejen fra Politiken, Soundvenue, GAFFA, Berlingske, Information og Jyllandsposten, og så har over en håndfuld af sangene fra det 6 måneder gamle debutalbum været i rotation i radioen på tværs af P3, P4, P5 og P6. eee gee blev i efteråret 2022 også nomineret som til P3 Guld Talentet samt til DMA ‘årets nye live navn’.

Mød Jesper Binzer i Midtfyns Festivalens eget samtalekoncept 

Kom og oplev Jesper Binzer i festivalens eget samtalekoncept ‘Diabat’. Konceptet blev skudt i gang sidste år, hvor Søren Huss gæstede festivalen og fortalte om musikeren, mennesket og livets op- og nedture. I diabatten i år, sætter initiativtager og festivalleder Sune Vesterlund sig i stolen overfor Jesper Binzer. Hvad samtalen skal indeholde, er årets festivalgæster med til at forme, da konceptet netop går ud på at involvere de festivalgæster, som er til stede. 

Sidste år udviklede Midtfyns Festivalen et nyt dialog- og samtalekoncept. Idéen var, at gæsterne på festivalen skulle møde en kunstner helt tæt på, men samtidig kunne gå i dialog med andre gæster og bidrage til samtalen med kunstneren. 

Ind under huden på mennesket Søren Huss 

Festivalen gennemførte sidste år det nye samtalekoncept, som blev overværet af 250 mennesker i et af de mindre telte på Midtfyns Festival. ”Vi fik Søren Huss med på ideen, hvor dialog og debat kom i fokus samtidig med, at gæsterne fik mulighed for at præge snakken på scenen,” fortæller Sune Vesterlund. 

På det tidspunkt havde Søren Huss været væk fra offentligheden i mere end et år med depression. I en snak fra scenen kom gæsterne med overvejelser og direkte spørgsmål, der blev flettet ind i samtalen med musikeren. Det blev til en personlig og rørende samtale, hvor mange af festivalgæsterne blev bevægede og samtidig fik ny viden om den ellers stille musiker fra Nyborg. Det blev til emner som; depression, at være musiker og far i en både hård periode og i en tid, hvor forælder skal ruste børn til de udfordringer, som venter dem. Mange af gæsterne gik både berørte og opløftede ud af teltet efter diabatten. 

”Vi synes, der er brug for et koncept, hvor tilhørerne ikke blot er passive, men kan være med til at skabe og forme indholdet, mens samtalen foregår. Det ser vi noget nyt, spændende og udviklende i”, fortæller initiativtageren og festivallederen. 

Der er brug for dialog og fordybelse 

”Vi vil gerne skabe en måde at samtale om kultur, mennesker og livet på. Vi skal turde tale om tingene – også de svære, sårbare og tabubelagte emner på en ordentlig måde,” siger Sune Vesterlund. 

Det helt særlige for festivalens arrangører er, at gæsterne sidder ved borde og er i dialog og debat, måske med mennesker, de ikke kender, om forudbestemte emner. Gæsternes spørgsmål og overvejelser flettes ind i snakken på scenen og på den måde er festivalens gæster medskabere af diabatten. 

”Den offentlige debat er blevet hård – ikke mindst under Corona. Dialogen og debatten skal vi både vedligeholde og genoptræne. Vi mener, at dette kunne være en måde at gøre det på”, fortæller festivallederen. 

Jesper Binzer på (gen)besøg på Midtfyns Festival 

Den 57-årige danske rockmusiker, der siden 1982 har været forsanger og guitarist i D-A-D kommer til Midtfyn, hvor han sidst spillede på den oprindelige Midtfyns Festival i 2003, som i øvrigt blev den sidste inden festivalen lukkede i 2004. 

Nu er festivalen tilbage og med 4. festival af den nye Midtfyns Festival, er festivallederen glad for, at Binzer gæster scenen i teltet ’Tidslommen’ på bakken af Dyrskuepladsen i Ringe lørdag d. 2. september. 

”I virkeligheden er ’Tidslommen’ jo det helt rigtige sted at samtale med en af Danmarks store rockstjerner igennem tiden og som har været en aktiv del af den danske musikscene i over 40 år. 

Hvad kan man så forventet af denne samtale? Det er gæsterne med til at forme, men én ting er sikkert; man kommer til at opleve en samtale, hvor der er tid til fordybelse og gæsterne kommer tæt på forskellige sider af mennesket og musikeren, Jesper Binzer. 

Konceptet er støttet af Fynsk Bank Fond og Jubilæumsfonden af 12.8.1973 

Allan Olsen

Rimer Allan O’ på analog?
Ikke helt men alligevel rigtig meget…
Én mand og en hel del guitarer på scenen foran et live-publikum. Mere
friskbagt, intenst og håndholdt bliver det ikke. Og da slet ikke, når man som
Allan Olsen insisterer på altid at være så godt som uforberedt, idét scenelyset
bliver tændt.
Med et tekst-univers der pendulerer mellem rørende og rablende, og med et
show, der ofte læner sig mere op ad stand-up, end dansk
main-stream, henvender Olsen sig til såvel et ungt som et modent – og
altid kræsent publikum. Og han gør det med saft, kraft og masser af bid.
Med hundredvis af sange, via 20+ pladeudgivelser, 2 bogudgivelser,
4 Music-Awards, samt tusinder af koncerter har Allan Olsen efterhånden
formet og slebet sin metier til noget nær perfektion i mødet med sit publikum.
Nestor-rollen har bestemt ikke gjort Olsen til en slags kustode i sit eget
museum. Tværtimod udfordrer han konstant såvel sig selv som sit repertoire i
sin optræden. – Det må hellere kikse og gå galt, end stagnere og blive
kedeligt!
Ingen under begrebet singer /song-writer rager højere op end Allan Olsen
Danmark, og efter mere end 40 år på vejene må Allan Olsen betegnes som
en ægte lyslevende legende.

Adam Beattie

Adam Beattie er skotsk singer songwriter og folkemusiker, som spiller nogle skønne og nærværende sange med en masse på hjertet og han kommer meget langt ud over scenekanten med sit nærvær og varme.

 

Karabesh

Karabesh er Johannes Aagaard, Andreas Skouros og Emil Swelmøe. Besætningen består af guitar, bas og trommer. Musikken er instrumental og ofte kompleks, gerne fyldt med små detaljer, som man måske ikke lægger mærke til, første gang man oplever Karabesh. Inspirationskilderne er artister som Plini, Polyphia og King Crimson

Pop'n Soul v.Janne Wind

Festlig fællessang og powerfuld performance er lige hvad man kan træde ind i teltet til sammen med det Midtfynske rytmiske kor Pop’n Soul under ledelse af Korleder Janne Wind. Det er lørdag kl. 14.15. Sikken en interaktiv og hoftevrikkende og tåtappende opvarmning til endnu en dejlig på festivallen. Koret synger kendte, medrivende og ‘radio-aktive’ hits af Tobias Rahim, Queen, Lady Gaga, Adele, Ed Sheeran, Andreas Odbjerg og mange andre

 

Mallemuk

Mallemuk er ved at slå sit navn fast som et af Danmarks bedste nye live-acts. Det vidner et stadig voksende og loyalt publikum om og som blandt den brede anmelderskare, er de svært begejstret for bandets ægte nærvær, uforfalsket spilleglæde og vedkommende sange.

Der er lagt op til en smittende og energisk glæde, når den sønderjyske duo kommer til byen. Mallemuk byder op til en særlig stemning og en stille vildskab, der ofte giver følelsen af afstanden mellem publikum og duoen er ikke-eksisterende. Og det er i samspillet mellem forsanger Joakim Okkels og Michael Hornhaver, at der opstår en smittende og munter gnist. Mallemuk udvidede i 2021 live-bandet med violinist og sanger, Sofie Bollen, som fuldender lyden.

  

Deres nye album ”Alle Folk Slider”, som udkom d.3 februar, er skrevet med inspiration fra livets mange facetter, med rørende, genkendelige og anderledes temaer, og et eftertænksomt lydbillede, der har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene, og med det formål at skabe samhørighed mennesker imellem.


”Der venter en lyrisk og musikalsk oplevelse, som med stor sandsynlighed ender som et af årets fynske højdepunkter” – Simon Staun/FyensStiftidende  (”ALLE FOLK SLIDER” Album – 4 stjerner ⭐⭐⭐⭐Fyens Stifttidende)

Stor musikalitet hos mallemuk” – GAFFA (”ALLE FOLK SLIDER” Album – 4 stjerner  ⭐⭐⭐⭐GAFFA)

”Som en vild mælkebøtte, der har fået lov at blomstre gennem sprækken i asfalten – og skaber en utroligt foruroligende ro, som fastsætter sig i hukommelsen og følelserne længe efter sidste akkord er spillet.”  – Emil Manthey/Bands of Tomorrow

 

Absurd

Absurd er et dansksproget indie/pop inspireret projekt. Med stærke rytmer og med sans for melodier der sidder fast, har Absurd allerede markeret sig med de to første singler fra en kommende EP – “Kald Det Hva’ Du Vil” og “Tiden Løber”.
Bandet består af 5 unge gutter, med musik i blodet. Her er der både plads til guitar lir, bas grooves og fede trommefill