Sådan støtter du Midtfyns

Foreningen Midtfyns Festival er en non-profit forening, som er sat i verden for at skabe en fynsk folkelig festival for os alle.

Sponsorer

Dig og din virksomhed kan også være med til at skabe festen. Ved at tegne et sponsorat er I både med til at støtte festivalen økonomisk, og med til at feste sammen med os andre, når vi slår dørene op for årets Midtfyns Festival.

Både store og små sponsorpakker
Sponsorpakkerne er delt op i fem størrelser og starter ved 2.500 kr. Med en sponsorpakke får I både billetter til festivalen, netværk med andre lokale virksomheder, samt synlighed og eksponering i forbindelse med festivalen – fx. på festivalpladsen, og på festivalen hjemmeside og sociale medier.

For mere information
Kontakt sponsoransvarlig David Lind Nordby på dln@midtfynsfestival.dk eller tlf. 3030 4241.

Fonde & partnere

Et fælles projekt hvor støtten er uundværlig
En kæmpe tak til de fonde og samarbejdspartnere, som allerede har vist de tror på vores allesammens festival. Den støtte og tro på festivalen giver en samskabelse, der rækker langt ud, hvad vi som enkelt individ kan skabe og to plus to giver lige pludselig meget mere end fire!

Midtfyns Festivalen er din festival, vores festival og Fyns Festival. Et fælles projekt, som er afhængig af, at vi står sammen og løfter i flok. Derfor har Midtfyns Festival brug for alle de armkræfter, festivalen kan få – mange som få. For at Midtfyns Festival kan genopstå, vokse og igen finde sig tilrette på Dyrskuepladsen, er det vigtigt at have samarbejdspartnere, som sammen med os går ind i arbejdet med festivalen. Måske kan jeres virksomhed hjælpe os økonomisk? Måske har jeres foreningen en idé til en aktivitet på festivalen eller måske har jeres organisation en masse frivillige, som vil hjælpe til på festivalen. Uanset om det er penge, muskelmasse eller kreative ideer I tilbyder, er vi taknemlige for enhver form for støtte fra samarbejdspartnere, som vil hjælpe med genrejsningen af festivalen.

Mere information
Kunne du tænke dig at indgå i et samarbejde med og støtte Midtfyns Festival, så send en mail til info@midtfynsfestival.dk.

Frivillige

De frivillige er grundstoffet for Midtfyns Festivalen
Har du lyst til at være frivillige på Midtfyns Festivalen? Som frivillig er du en helt afgørende del af festen, når vi slår dørene op i 2023 på Dyrskuepladsen i Ringe.

Vi vil med Midtfyns Festivalen gerne genskabe den ånd, som den oprindelige festival udsprang fra. Og dengang var de frivillige også en uundværlig del af festivalen. Derfor har vi brug for dig, som kan lide at være del af et fællesskab, og som vil være med til at skabe en fantastisk festival for både gæster, kunstnere og frivillige.

For 6-7 timers arbejde på festivalen – eller 10 timers arbejde før eller efter festivalen får du:

  • Partoutarmbånd
  • En festival t-shirt
  • Mad og drikke under din vagt

Er du interesseret i at være frivillig, så kontakt Kim Skovby Klindt på  kk@midtfynsfestival.dk.

Når du er oprettet som frivillig, anbefaler vi, at du henter appen Ground Control. Du kan hente den her:
Hvis du har en android-mobil: Ground Control (Google Play)
Hvis du har en Iphone:  Ground Control (App Store)

Fra appen kan du gå ind og vælge dine vagter.

Vi glæder os til at se dig.

Foreningsmedlem

Bliv foreningsmedlem
Som foreningsmedlem støtter du op om Midtfyns Festivalen. Vi vil være en folkelig festival og udvikle et medejerskab, hvor vi sammen som forening står stærkere.

Som foreningsmedlem får du stemmeret ved generalforsamlinger og tager del i et fælles ansvar for at genskabe vores allesammens festival.

Sådan bliver du foreningsmedlem
Et medlemsskab af foreningen koster DKK 150,- som kan overføres via MobilePay.

De 150,- sendes til: 19761 med beskeden “Foreningsmedlem” efterfulgt af din mailadresse.

Mere information

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Kontakt os her.