Sådan støtter du Midtfyns

Foreningen Midtfyns Festival er en non-profit forening, som er sat i verden for at skabe en fynsk folkelig festival for os alle.

Sponsorer

Dig og din virksomhed kan også være med til at skabe festen. Ved at tegne et sponsorat er I både med til at støtte festivalen økonomisk, og med til at feste sammen med os andre, når vi slår dørene op for årets Midtfyns Festival.

Både store og små sponsorpakker
Sponsorpakkerne er delt op i fem størrelser og starter ved 2.500 kr. Med en sponsorpakke får I både billetter til festivalen, netværk med andre lokale virksomheder, samt synlighed og eksponering i forbindelse med festivalen – fx. på festivalpladsen, og på festivalen hjemmeside og sociale medier.

For mere information
Kontakt sponsoransvarlig Allan Pedersen på
ap@midtfynsfestival.dk eller tlf. 29 80 89 83


Fonde & partnere

Et fælles projekt hvor støtten er uundværlig
En kæmpe tak til de fonde og samarbejdspartnere, som allerede har vist de tror på vores allesammens festival. Den støtte og tro på festivalen giver en samskabelse, der rækker langt ud, hvad vi som enkelt individ kan skabe og to plus to giver lige pludselig meget mere end fire!

Midtfyns Festivalen er din festival, vores festival og Fyns Festival. Et fælles projekt, som er afhængig af, at vi står sammen og løfter i flok. Derfor har Midtfyns Festival brug for alle de armkræfter, festivalen kan få – mange som få. For at Midtfyns Festival kan genopstå, vokse og igen finde sig tilrette på Dyrskuepladsen, er det vigtigt at have samarbejdspartnere, som sammen med os går ind i arbejdet med festivalen. Måske kan jeres virksomhed hjælpe os økonomisk? Måske har jeres foreningen en idé til en aktivitet på festivalen eller måske har jeres organisation en masse frivillige, som vil hjælpe til på festivalen. Uanset om det er penge, muskelmasse eller kreative ideer I tilbyder, er vi taknemlige for enhver form for støtte fra samarbejdspartnere, som vil hjælpe med genrejsningen af festivalen.

Mere information
Kunne du tænke dig at indgå i et samarbejde med og støtte Midtfyns Festival, så send en mail til info@midtfynsfestival.dk.

Frivillige

De frivillige er grundstoffet for Midtfyns Festivalen
Har du lyst til at være frivillige på Midtfyns Festivalen? Som frivillig er du en helt afgørende del af festen, når vi slår dørene op
til Dyrskuepladsen i Ringe.

Vi vil med Midtfyns Festivalen gerne genskabe den ånd, som den oprindelige festival udsprang fra. Og dengang var de frivillige
også en uundværlig del af festivalen. Derfor har vi brug for dig, som kan lide at være del af et fællesskab, og som vil være med
til at skabe en fantastisk festival for både gæster, kunstnere og frivillige.

For 6-7 timers arbejde på festivalen – eller 10 timers arbejde før eller efter festivalen får du:

  • Partoutarmbånd
  • En festival t-shirt
  • Mad og drikke under din vagt

Du kan tilmelde dig via dette link
Bliv frivillig på Midtfyn Festival 2024.

(Vagterne søndag og mandag efter festivalen kommer senere)

VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT DER KAN GÅ OP MOD ET DØGN FRA DU ER OPRETTET, TIL DU KAN VÆLGE EN VAGT.
DU SKAL FØRST GODKENDES I SYSTEMET.

Når du er oprettet som frivillig, anbefaler vi, at du henter appen Ground Control. Du kan hente den her:

Hvis du har en android-mobil: Ground Control (Google Play)
Hvis du har en Iphone:  Ground Control (App Store)

Vi glæder os til at se dig.

Har du spørgsmål vedrørende at være frivillig på Midtfyns Festivalen, så kontakt 
Kim Skovby Klindt på  kk@midtfynsfestival.dkForeningsmedlem

Bliv foreningsmedlem
Som foreningsmedlem støtter du op om Midtfyns Festivalen. Vi vil være en folkelig festival og udvikle et medejerskab, hvor vi sammen som forening står stærkere.

Som foreningsmedlem får du stemmeret ved generalforsamlinger og tager del i et fælles ansvar for at genskabe vores allesammens festival.

Sådan bliver du foreningsmedlem
Et medlemsskab af foreningen koster DKK 150,- som kan overføres via MobilePay.

De 150,- sendes til: 19761 med beskeden “Foreningsmedlem” efterfulgt af din mailadresse.

Mere information

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Kontakt os her.

Mød Jesper Binzer i Midtfyns Festivalens eget samtalekoncept 

Kom og oplev Jesper Binzer i festivalens eget samtalekoncept ‘Diabat’. Konceptet blev skudt i gang sidste år, hvor Søren Huss gæstede festivalen og fortalte om musikeren, mennesket og livets op- og nedture. I diabatten i år, sætter initiativtager og festivalleder Sune Vesterlund sig i stolen overfor Jesper Binzer. Hvad samtalen skal indeholde, er årets festivalgæster med til at forme, da konceptet netop går ud på at involvere de festivalgæster, som er til stede. 

Sidste år udviklede Midtfyns Festivalen et nyt dialog- og samtalekoncept. Idéen var, at gæsterne på festivalen skulle møde en kunstner helt tæt på, men samtidig kunne gå i dialog med andre gæster og bidrage til samtalen med kunstneren. 

Ind under huden på mennesket Søren Huss 

Festivalen gennemførte sidste år det nye samtalekoncept, som blev overværet af 250 mennesker i et af de mindre telte på Midtfyns Festival. ”Vi fik Søren Huss med på ideen, hvor dialog og debat kom i fokus samtidig med, at gæsterne fik mulighed for at præge snakken på scenen,” fortæller Sune Vesterlund. 

På det tidspunkt havde Søren Huss været væk fra offentligheden i mere end et år med depression. I en snak fra scenen kom gæsterne med overvejelser og direkte spørgsmål, der blev flettet ind i samtalen med musikeren. Det blev til en personlig og rørende samtale, hvor mange af festivalgæsterne blev bevægede og samtidig fik ny viden om den ellers stille musiker fra Nyborg. Det blev til emner som; depression, at være musiker og far i en både hård periode og i en tid, hvor forælder skal ruste børn til de udfordringer, som venter dem. Mange af gæsterne gik både berørte og opløftede ud af teltet efter diabatten. 

”Vi synes, der er brug for et koncept, hvor tilhørerne ikke blot er passive, men kan være med til at skabe og forme indholdet, mens samtalen foregår. Det ser vi noget nyt, spændende og udviklende i”, fortæller initiativtageren og festivallederen. 

Der er brug for dialog og fordybelse 

”Vi vil gerne skabe en måde at samtale om kultur, mennesker og livet på. Vi skal turde tale om tingene – også de svære, sårbare og tabubelagte emner på en ordentlig måde,” siger Sune Vesterlund. 

Det helt særlige for festivalens arrangører er, at gæsterne sidder ved borde og er i dialog og debat, måske med mennesker, de ikke kender, om forudbestemte emner. Gæsternes spørgsmål og overvejelser flettes ind i snakken på scenen og på den måde er festivalens gæster medskabere af diabatten. 

”Den offentlige debat er blevet hård – ikke mindst under Corona. Dialogen og debatten skal vi både vedligeholde og genoptræne. Vi mener, at dette kunne være en måde at gøre det på”, fortæller festivallederen. 

Jesper Binzer på (gen)besøg på Midtfyns Festival 

Den 57-årige danske rockmusiker, der siden 1982 har været forsanger og guitarist i D-A-D kommer til Midtfyn, hvor han sidst spillede på den oprindelige Midtfyns Festival i 2003, som i øvrigt blev den sidste inden festivalen lukkede i 2004. 

Nu er festivalen tilbage og med 4. festival af den nye Midtfyns Festival, er festivallederen glad for, at Binzer gæster scenen i teltet ’Tidslommen’ på bakken af Dyrskuepladsen i Ringe lørdag d. 2. september. 

”I virkeligheden er ’Tidslommen’ jo det helt rigtige sted at samtale med en af Danmarks store rockstjerner igennem tiden og som har været en aktiv del af den danske musikscene i over 40 år. 

Hvad kan man så forventet af denne samtale? Det er gæsterne med til at forme, men én ting er sikkert; man kommer til at opleve en samtale, hvor der er tid til fordybelse og gæsterne kommer tæt på forskellige sider af mennesket og musikeren, Jesper Binzer. 

Konceptet er støttet af Fynsk Bank Fond og Jubilæumsfonden af 12.8.1973