Midtfyns festivalen inviterer til erhvervsnetværk

Midtfyns Festivalen inviterer dig til et eksklusiv erhvervsnetværks-arrangement
Torsdag den 29. februar 2024 kl. 18:30 – hvor Bygma Ringe, er aftenens vært.
Det bliver en aften med fokus på netværk, hvor vi vil introducere dig til de spændende muligheder, der ligger i samarbejdet med os.
Vi deler vores tanker om, hvordan vores erhvervsnetværk kan skabe værdi og synlighed for dig og din virksomhed.
Men ikke kun det – vi vil også vise dig, hvordan du kan få større værdi ud af selve netværket. 

Aftenens program: 

• Ankomst og uformel netværk:
Der serveres mad fra Peer Bjørns FoodTruck.

• Velkomst ved Kim Klindt, Festivalleder.

• Erhvervsindlæg: Partnersponsor Bygma præsenteres af Jeppe Christensen, direktør.

• Anekdoter fra Midtfyns Festivalen ved Sune Vesterlund og Kim Klindt, Festivalledere

• Erhvervsindlæg: Partnersponsor Forsstrøm – Opstart af det nye sæsonnetværk ved Lars Forsstrøm.

• Tak for aften. Torsdag den 29. februar 2024 kl. 18:30 – ca. 20:30 Bygma Ringe, Øster Ringvej 37, 5750 Ringe 

Tilmelding: 
For at sikre dig en plads, bedes du tilmelde dig senest den 22. februar. 

Tilmelding til Allan Pedersen, Sponsoransvarlig for Midtfyns Festivalen: 

Mail: ap@midtfynsfestivalen.dk 

Mobil: 29 80 89 83 

Vi ser frem til at byde dig velkommen til dette særlige netværksarrangement, hvor vi sammen kan skabe nye forretningsmuligheder og udvikling. Lad os sammen gøre en forskel i erhvervssamfundet! 

Vi ses! 

De bedste hilsner 

Midtfyns Festivalen

Mød Jesper Binzer i Midtfyns Festivalens eget samtalekoncept 

Kom og oplev Jesper Binzer i festivalens eget samtalekoncept ‘Diabat’. Konceptet blev skudt i gang sidste år, hvor Søren Huss gæstede festivalen og fortalte om musikeren, mennesket og livets op- og nedture. I diabatten i år, sætter initiativtager og festivalleder Sune Vesterlund sig i stolen overfor Jesper Binzer. Hvad samtalen skal indeholde, er årets festivalgæster med til at forme, da konceptet netop går ud på at involvere de festivalgæster, som er til stede. 

Sidste år udviklede Midtfyns Festivalen et nyt dialog- og samtalekoncept. Idéen var, at gæsterne på festivalen skulle møde en kunstner helt tæt på, men samtidig kunne gå i dialog med andre gæster og bidrage til samtalen med kunstneren. 

Ind under huden på mennesket Søren Huss 

Festivalen gennemførte sidste år det nye samtalekoncept, som blev overværet af 250 mennesker i et af de mindre telte på Midtfyns Festival. ”Vi fik Søren Huss med på ideen, hvor dialog og debat kom i fokus samtidig med, at gæsterne fik mulighed for at præge snakken på scenen,” fortæller Sune Vesterlund. 

På det tidspunkt havde Søren Huss været væk fra offentligheden i mere end et år med depression. I en snak fra scenen kom gæsterne med overvejelser og direkte spørgsmål, der blev flettet ind i samtalen med musikeren. Det blev til en personlig og rørende samtale, hvor mange af festivalgæsterne blev bevægede og samtidig fik ny viden om den ellers stille musiker fra Nyborg. Det blev til emner som; depression, at være musiker og far i en både hård periode og i en tid, hvor forælder skal ruste børn til de udfordringer, som venter dem. Mange af gæsterne gik både berørte og opløftede ud af teltet efter diabatten. 

”Vi synes, der er brug for et koncept, hvor tilhørerne ikke blot er passive, men kan være med til at skabe og forme indholdet, mens samtalen foregår. Det ser vi noget nyt, spændende og udviklende i”, fortæller initiativtageren og festivallederen. 

Der er brug for dialog og fordybelse 

”Vi vil gerne skabe en måde at samtale om kultur, mennesker og livet på. Vi skal turde tale om tingene – også de svære, sårbare og tabubelagte emner på en ordentlig måde,” siger Sune Vesterlund. 

Det helt særlige for festivalens arrangører er, at gæsterne sidder ved borde og er i dialog og debat, måske med mennesker, de ikke kender, om forudbestemte emner. Gæsternes spørgsmål og overvejelser flettes ind i snakken på scenen og på den måde er festivalens gæster medskabere af diabatten. 

”Den offentlige debat er blevet hård – ikke mindst under Corona. Dialogen og debatten skal vi både vedligeholde og genoptræne. Vi mener, at dette kunne være en måde at gøre det på”, fortæller festivallederen. 

Jesper Binzer på (gen)besøg på Midtfyns Festival 

Den 57-årige danske rockmusiker, der siden 1982 har været forsanger og guitarist i D-A-D kommer til Midtfyn, hvor han sidst spillede på den oprindelige Midtfyns Festival i 2003, som i øvrigt blev den sidste inden festivalen lukkede i 2004. 

Nu er festivalen tilbage og med 4. festival af den nye Midtfyns Festival, er festivallederen glad for, at Binzer gæster scenen i teltet ’Tidslommen’ på bakken af Dyrskuepladsen i Ringe lørdag d. 2. september. 

”I virkeligheden er ’Tidslommen’ jo det helt rigtige sted at samtale med en af Danmarks store rockstjerner igennem tiden og som har været en aktiv del af den danske musikscene i over 40 år. 

Hvad kan man så forventet af denne samtale? Det er gæsterne med til at forme, men én ting er sikkert; man kommer til at opleve en samtale, hvor der er tid til fordybelse og gæsterne kommer tæt på forskellige sider af mennesket og musikeren, Jesper Binzer. 

Konceptet er støttet af Fynsk Bank Fond og Jubilæumsfonden af 12.8.1973