sd

Britisk invasion på Midtfyns Festival

Den primære fokus med booking af musik er naturligvis at få lækker musik til Ringe, men vi prøver også at få lækker musik som man ikke ser på så mange andre festivaler. Vi får The Great Malarkey tilbage og får yderligere besøg af Adam Bettie og Fiona Bewan som kommer til Danmark for første gang

 

The Great Malarkey tilbage på Midtfyns Festival!

Da vi genstartede Midtfyns Festival i 2019 var med til at sætte gang i festen. For dem, der endnu ikke kender London-bandet The Great Malarkey, kan musikken bedst beskrives som en fabelagtig blanding af syret cirkuslignende sigøjnerpunk og melankolske slagere. 

Det lyder måske lidt underligt, men når TGM er stærkt understøttet af en skøn sangerinde i Alex Ware, Hun er en sej energibombe med en charmerende punk-attitude og med et intenst nærvær fra scenen. 

The Great Malarkey er med deres kludetæppe af musikalske udtryk på alle måder umulige at sætte i bås. De nævner selv The Pogues, Nirvana og Tom Waits som inspirationskilder.

De har ikke været i Danmark siden den såkaldte virus brød ud, men har da spillet en del koncerter og festivaler rundt omkring i Danmark bl.a. på Skarø og Tønder Festival og hver gang med stor succes, simpelthen fordi de hver eneste gang leverer en uforglemmelig musikalsk fest og vild energi.

The Great Malarkeys koncerter har så meget humor og kærlighed til musikken, at det er umuligt ikke at blive revet med af ren og skær begejstring over deres smittende energiudladninger og de efterlader altid et begejstret og storsvedende publikum.

Så få snøret skoene og forbered jer på vild musikglæde og musisk fest når The Great Malarkey går på scenen fredag aften på Midtfyns Festival.

 

Fiona Bewan som er canadisk-britisk singer songwriter. Hun er måske ikke navn der klinger højt, men hun har haft kæmpe succes som sangskriver for andre bl.a. store kunstnere som Ed Sheeran, One Direction, Lewis Capaldi og Kylie Minogue, men er nu i gang med at starte hendes egen solokarriere op og vi er glade for på Midtfyns Festival at være med på den rejse. Hun er multi-instrumentalist som har en magisk stemme, sådan lidt Kate Bush agtigt og tilligemed en magisk karisma på scenen. 

 

Adam Beattie er skotsk singer songwriter og folkemusiker, som spiller nogle skønne og nærværende sange med en masse på hjertet og så kommer han meget langt ud over scenekanten med sit nærvær og varme og endte da også ude blandt publikum bare med en guitar og sin magiske stemme. 

Adam og Fiona er for øvrigt kærestepar og er bassist i hinandens band og med sig til Midtfyns har de ligeledes en trommeslager med som spiller med dem begge.