Midtfyns Festivalen forstærkes med tre skarpe Ringe-profiler

Der blev budt velkommen til tre nye, men dog velkendte ansigter i bestyrelsen, da Midtfyns Festivalen onsdag aften afholdt generalforsamling. Den siddende formand, Sune Vesterlund er gået tilbage i sin gamle rolle i festivalledelsen, så der var brug for en ny formand for foreningen. Valget faldt på Ronnie Reifling, der har været en god støtte for Midtfyns Festivalen, siden den blev relanceret, og som har både kompetencen og ideerne til at bygge videre på den succes, som den nye festival allerede har opnået med festivalerne i 2019 og 2021.

Udover Ronnie Reifling blev der også plads i bestyrelsen til festival-veteranen, Bendt Sørensen, der fejrede sin fødselsdag på generalforsamlingen. Bendt var med i inderkredsen omkring Peter Færgemann, da Midtfyns Festivalen startede i 1976, og bidrager med masser af erfaring og kendskab til de værdier, som den nye festival gerne vil videreføre fra den oprindelige festival.

Det sidste nye navn i bestyrelsen er også en kendt Ringe-profil, idet Hanne Raunsmed sagde ja til gå ind i arbejdet med Midtfyns Festivalen. Hanne er en ildsjæl i arbejdet med at profilere Faaborg-Midtfyn Kommune, og har en enestående evne til netværksdannelse, som nu vil komme Midtfyns Festivalen til gode.

”Vi glæder os til at komme i gang med arbejdet”, udtaler den nye bestyrelsesformand, Ronnie Reifling. ”Midtfyns Festivalen står på et stærkt fundament, og den vigtigste opgave bliver at holde fat i det bedste fra den gamle festival, og udvikle det så vi får skabt en ny festival anno 2022 – uden at vi mister den særlige Midtfyns-DNA. Og til den opgave har vi fået sammensat en rigtig god bestyrelse, der både har tråde tilbage til den gamle festival, og visioner for den nye”, slutter den nyvalgte formand.

Du kan se hele bestyrelsen her.