Indholdsområder

Musik
Udover almindelige koncerter, vil vi skabe anderledes musikoplevelser end, der forventes på en festival. Musikere vil også have mulighed for at fortælle om baggrunde for sangene og spille dem i små intime rammer og sammen med andre musikere eller kunstformer skabe en særlig oplevelse for gæsterne.

Folkelighed
Festivalen hylder folkeligheden. Der skal være oplevelser, som kan samle folk på tværs af interesser og generationer. Det kan fx betyde fællessang, fællesspisning og fællesdans. Gæsterne skal involveres i festivalen, så det bliver en vedkommende og relevant oplevelse for alle.

Medejerskab
Midtfyns Festivalen skal være vores allesammens festival. Det betyder, at vi ønsker at alle skal have mulighed for at bidrage til festen med netop det, som de er gode til. Vi rækker hånden ud mod lokale foreninger, kulturinstitutioner og ildsjæle for at få deres bud på, hvad de kan bringe med til festivalens store bord.

Nostalgi
Vi står på skuldrene af de kræfter, som skabte den gamle Midtfyns Festival, og derfor holder vi fast i nostalgien, som et af vores hovedområder. Vi prøver på festivalen at skabe oaser og oplevelser, der genskaber den stemning og atmosfære, der kendetegnede Midtfyns Festivalen i de tidlige år.

Ung i midten
Ung i Midten er en “forfest” til selve festivalen, hvor 6.-10. klasser fra hele kommunen samles på festivalpladsen. De unge mødes på tværs af skoleformer og sammen arbejde med planlagte aktiviteter. De vil mærke, de er en del af et fællesskab, at fællesskabet er en del af noget større og de opprioriteres. Dette skal være med til at skabe en unik oplevelse for de unge.

Kerneværdier


Fællesskab

Glæde ved at skabe noget sammen. Vi har hver især en unik rolle for at gøre festivalen uforglemmelig.

Ånd
Festivalen bygger på den tidligere kulturarv, som både nutidens og fremtidens Midtfyns Festival skal bære med sig.

Nærvær
Vi møder hinanden ved at være sammen om oplevelserne på festivalen, nysgerrige på dem vi er, glemme hverdagens jag og hengive os til nuet.

Mere information

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Kontakt os her.