Programindhold

Lækker, håndlavet musik
Livekoncerter med fokus på musikken og oplevelsen! Vi booker kunstnere, der kan deres musikalske håndværk, og som forstår at levere det ud over scenen.

Dogmekoncerter
Udvalgte musikere tager MidtfynsDogmerne ind under huden og bruge dem, som afsæt for deres koncerter. Personlige beretningerne bundet op på sange og musikernes liv, skaber et indblik ‘bagom’ musikeren.

Tidslommen 
En oase på festivalpladsen, hvor der bl.a. kan spilles bræt-, kort og havespil. Her er  fokus på samvær, nærvær og muligheden for at være mobilfri. 

Smugkroen
Et “hemmeligt” telt, hvor alt kan ske. Stik hovedet ind og få en oplevelse, du ikke havde regnet med 

Madboder 
Nyd en bred vifte af nostalgiske som moderne retter fra fynske aktører herunder også vegetarisk og vegansk 

Barer 
Nyd øl, sodavand, vin, kaffe, kildevand, drinks, fynske specialøl samt alkoholfri øl og drinks.

Musikken på Midtfyns Festivalen i tre telte


Musikken er festivalens rygrad, og vi ønsker at præsentere et bredt udbud, som appellerer til flere generationer. Det er dog vigtigt for os at give plads til nostalgien på scenerne, og derfor arbejder vi for at invitere musikere, som har spillet på festivalen eller har en tilknytning til festivalen.

Kom tæt på musikken 
Det sker bl.a., hvor udvalgte musikere skal vælge imellem ti MidtfynsDogmer, som festivalen i samarbejde med Det Musikalske Råd har udarbejdet. Dogmerne skal inspirere musikeren til at invitere publikum indenfor, og fortælle om baggrunden for sangene, om dem selv som mennesker og derved skabe en mere intim ramme end ved en traditionel festivalkoncert.  

Musik på kryds og tværs 
Vores vision er at sammensætte musikere/bands, som ikke har været i musikalske konstellationer før – både fra forskellige generationer og genrer. Det vil appellere til et publikum på tværs af alder og med forskellige musikalske præferencer.

Mere information

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Kontakt os her.